Dopolnilne tablete za odstranjevalec vlage Ullman

V zelo vlažnih prostorih lahko že po desetih dneh opazite delovanje ULLMAN ODSTRANJEVALCA VLAGE. Odvečna vlaga v prostoru se veže na kristale soli v tableti. Znižanje količine vlage v prostoru neposredno preprečuje nastanek kondenza in vlaženje zidov… Ne troši energije in ne oddaja nobenega vonja.

Ko nameščate tableto na rešetko pazite, da le-ta ne pride v stik s kožo ali očmi, zato je najbolje da tableto izstisnete iz varovalne plastične vrečke. Zrak s povečano koncentracijo vlage teče skozi rešetkasti pokrov in se kemično veže s soljo v tableti. Tableta se postopoma topi in se spreminja v želatinasto tekočino, ki se zbira v spodnji posodi. Učinkovitost tablete je od enega do štirih mesecev, odvisno od stopnje koncentracije vlage v prostoru. Ko se tableta iztroši in posoda z zbrano tekočino napolni (največ do enega litra), je potrebno tekočino odliti v kanalizacijo, sprati posodo in rešetko, jo posušiti in namestiti novo tableto. Ko koncentracija vodne pare (vlage) pade do optimalnih 50%, delovanje odstranjevalca vlage preneha in s tem onemogoča, da bi zrak postal preveč suh.

Delovanje ODSTRANJEVALCA VLAGE ni možno opaziti takoj, ampak šele po nekaj dneh ali tednih. Pravi rezultati pa so vidni šele po nekaj mesecih neprekinjene uporabe.

Delovanje ULLMAN ODSTRANJEVALCA VLAGE se ne opazi trenutno, toda le-ta permanentno veže odvečno vlago iz zraka, zbrana tekočina v posodi pa je dokaz njegove učinkovitosti.

crossmenuchevron-down